Service og reparasjoner

Med oss er personlig service mer enn fine ord.

Når du kontakter oss, snakker du vanligvis med samme person. Vi vet hvilke heiser du snakker om!

Vi tilbyr service og reparasjoner på heiser fra alle typer fabrikater og ved regelmessig vedlikehold sørger vi for at heisen er optimalisert for drift, hvor vi preventiv byttter slitasje deler som har behov for dette. Dette dokumenterer vi alltid med bilder og ved ønske så kan utslitte/defekte deler legges igjen til kunde.

Vi tilpasser våre serviceavtaler etter kundens ønske i samråd med vår kompetanse.

Våre serviceavtaler følger Norsk Standard NS 13015.

Ved reparasjoner og feilsøking så besitter vi teknisk kompetanse og diagnoseverktøy på de aller fleste heisfabrikater.

Vår vakttjeneste er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Modernisering

Alle heiser blir slitt og må oppgraderes før eller senere. For å møte de nye kravene tilbyr vi utskifting av styresystemer og dører. Vi monterer energibesparende girløse heismaskiner og renoverer heiskupeer etter kundens ønsker om stil og farger.

Vi hjelper våre kunder med å finne den beste løsningen etter ønske, behov og budsjett.

Vi tilbyr ferdig komplette pakker for modernisering av alle type heiser.

Nye heiser

Vi har et bredt utvalg til våre kunder og tilbyr derfor de fleste heisløsningene som ligger ute på det nye markedet. Alt fra maskinromløse heiser til store vareheiser for tung industri, skreddersydde eller standardløsninger.

Vi jobber med ulåste heissystemer, komponenter fra det åpne markedet og at du som kunde får tilgang til alt det tekniske underlaget. Dette gjør vedlikeholdet lettere og billigere, og at du som eier ikke vil være bundet til en serviceleverandør.

Det gir også større fleksibilitet når det gjelder design og tekniske løsninger – god kvalitet, god service og den beste økonomiske løsningen!

Mange heisleverandører ønsker å knytte sine kunder i lang tid. Dette kan gjøres ved å levere nyinstallerte heiser med låste systemer slik at diagnoseverktøy for service eller spesielle reservedeler kreves under operasjon.

Installasjon av heisen kan være enkel og billig i begynnelsen, men det blir tungvint og dyrt i det lange løp.

Servicekostnadene kan stige uten at det er noe valg for en bedre og billigere løsning.

Vi arbeider kontinuerlig med å miljømessig tilpasse vår virksomhet, og at leverandører og partnere leverer miljøtilpassede produkter og tjenester.

Kontakt oss for en gjennomgang av dine behov eller for prisforslag i henhold til dine ønsker.

Riving av heis

Vi utfører alle type rivingsjobber av heiser og løfteinnretninger som wireheiser, hydraulikkheiser, skrueheiser, løfteplattformer, kjedeheiser, trappeheiser. Der det er behov for å melde i fra til kommunen kan vi ta på oss jobben med dette.

Kontakt oss for tilbud.

Vi er her for å hjelpe

Kontakt oss i dag for spørsmål rundt våre priser og tjenester.